Anlita Richard för att få ditt webbprojekt att blomstra

Tillgänglig från: 2015-08-01
Vart: Malmö med omnejd (även på distans om önskas)
Omfång: 10% - 25%

Richard är en erfaren webb och marknadsperson med gedigen bakgrund. 1998 startade han sin karriär som webbutvecklare/projektledare och har därefter haft tjänster som marknadsförare och digital produktchef på bolag som E.ON, Coor Service Management, Egmont Kärnan och Yves Rocher. Richard driver sedan 5 år och i denna stund ett mindre utvecklingsbolag med 3 anställda och fokuserar på webb- och applösningar.

Sofie är van vid att arbeta med många uppgifter samtidigt och är bra på att uttrycka sig i både text och bild. Hon är kreativt lagd och jobbar ofta med layouter i program såsom Photoshop m.m.

Hon är utbildad på Lunds universitet och har en bred kunskap inom kommunikation, webb, sociala medier och grafisk design och har tidigare arbetat som medialärare och marknadsassistent.

Sofies främsta egenskaper

  • Noggrann
  • Arbetsam
  • Omsorgsfull
  • Pedagogisk
  • Serviceminded

Idag arbetar Sofie som konsult på Adda mig AB där hon i rollen som webb-administratör/grafisk designer på Yves Rochers e-handelsavdelning sedan 5 år tillbaks uppdaterar företagets hemsidor med bland annat texter och bilder.

Hon har även arbetat med webbproduktion koordinering, testning av nya funktioner på desktop/mobilsidor och optimering av interna sökmotorer.

Vill du veta mer? Hör av dig till Richard Arthursson själv på 040-666 50 01 alternativt richard@addamig.se eller fyll i dina uppgifter nedan