Anlita Sofie för 290 kr/h

Tillgänglig från: 2015-08-01
Vart: Värnamo med omnejd (även på distans om önskas)
Omfång: 10% - 100%

Sofie är en noggrann webbadministratör/grafisk designer som med sin erfarenhet hjälper er komma igång samt underhålla er närvaro på Internet, vare sig det gäller design, kommunikation eller optimering.

Sofie är van vid att arbeta med många uppgifter samtidigt och är bra på att uttrycka sig i både text och bild. Hon är kreativt lagd och jobbar ofta med layouter i program såsom Photoshop m.m.

Hon är utbildad på Lunds universitet och har en bred kunskap inom kommunikation, webb, sociala medier och grafisk design och har tidigare arbetat som medialärare och marknadsassistent.

Sofies främsta egenskaper

  • Noggrann
  • Arbetsam
  • Omsorgsfull
  • Pedagogisk
  • Serviceminded

Idag arbetar Sofie som konsult på Adda mig AB där hon i rollen som webb-administratör/grafisk designer på Yves Rochers e-handelsavdelning sedan 5 år tillbaks uppdaterar företagets hemsidor med bland annat texter och bilder.

Hon har även arbetat med webbproduktion koordinering, testning av nya funktioner på desktop/mobilsidor och optimering av interna sökmotorer.

Vill du veta mer? Hör av dig till Richard Arthursson på 040-666 50 01 alternativt richard@addamig.se eller fyll i dina uppgifter nedan