Öka hälsan i ditt bolag och få mer motiverade medarbetare

Sigill.png

Actimate erbjuder en 8 veckors aktivitetsutmaning till företag under namnet Health Business of the year! Utmaningen sker med hjälp av en aktivitets-app som medarbetarna installerar på sina smartphones. Medarbetarna kan därefter följa utvecklingen och se resultat, både sitt eget, teamet och företagets. De blir motiverade, peppade och har riktigt roligt tillsammans.

Kämpa för titeln Health Business of the year!

 

BLI EN HJÄLTE

Skicka en intresseanmälan så kontaktar vi dig och berättar mer om hur du får med företaget på en riktig rolig hälsoresa

 
actimate-bars.gif

RÖRELSE I FOKUS

Enkelt, lätt och smart. appen motiverar medarbetarna att bli mer aktiva.

Nyckeln till att bygga bättre vanor är att ta små steg varje dag. Vår lösning gör det roligt och enkelt. Vår App ansluter till Google Fitness (Android) eller Apple Health (iOS).

Aktivitetsutmaningen bygger lagkänsla och är bra för hälsan, därtill kommer de anställda att kunna använda sina aktivitetspoäng för belöningar. Starta er aktivitetsutmaning idag!

 
Bild-Team-Actimate-kopia-1-1419x1419.jpg

PIGG, FRISK & GLAD

Den största tillgången för alla företag är de anställda. Vi ger ditt företag och dina anställda ett inspirerande verktyg för att hålla fokus på fysisk aktivitet. Med ökad aktivitet kommer du att känna dig friskare och gladare. Använd vår app för att utmana, engagera och motivera dina anställda.